PUIG I SCOTONI, Pau (2006). Mare Balticum. Com es va concebre i posar en marxa la «política bàltica» del Govern de Catalunya / Mare Balticum: how the «Baltic Sea policy» of the Catalan government was conceived and began to be implemented - Rodríguez González, Pilar (Documents d'Anàlisi Geogràfica, 2010)
PUIG I SCOTONI, Pau (2006) Mare Balticum. Com es va concebre i posar en marxa la «política bàltica» del Govern de Catalunya / Mare Balticum: how the «Baltic Sea policy» of the Catalan government was conceived and began to be implemented Barcelona: Secretaria de Relacions Internacionals; 92 p. ISBN 978-84-39373-15-5