L’Euroregió Pirineus-Mediterrània - Sabartés, Antònia (Documents d'Anàlisi Geogràfica, 2010)
L’Euroregió Pirineus-Mediterrània (EPM) acaba de celebrar el cinquè aniversari de la seva declaració constituent. Des de l’any 2004, els governs d’Aragó, Catalunya, Illes Balears, Llenguadoc-Rosselló i Migdia-Pirineus han treballat conjuntament amb l’objectiu de consolidar un espai transnacional de cooperació que afavoreixi la cohesió econòmica i social dels nostres territoris.