Fregolent, Laura y Nel·lo, Oriol (eds.) (2021). Social Movements and Public Policies in Southern - Carroza Athens, Nelson (Documents d'Anàlisi Geogràfica, 2022)
Fregolent, Laura y Nel·lo, Oriol (eds.) (2021) Social Movements and Public Policies in Southern European Cities Berlín: Springer, 179 p. ISBN 9783030527532