Aldomà, Ignasi (2012). La batalla per l’aigua. Una proposta per superar els desconcerts hídrics i garantir la gestió integral del seu cicle a Catalunya - Ricart Casadevall, Sandra (Documents d'Anàlisi Geogràfica, 2013)
Aldomà, Ignasi (2012) La batalla per l’aigua. Una proposta per superar els desconcerts hídrics i garantir la gestió integral del seu cicle a Catalunya Lleida: Pagès editors, SL. 199 p. ISBN: 978-84-9975-213-6