Guirado, Carles; Valldeperas, Natàlia i Tulla, Antoni F. (2017). L’agricultura social a Catalunya: Desenvolupament local i ocupació per a col·lectius en risc d’exclusió social - Prats Ferret, Maria (Documents d'Anàlisi Geogràfica, 2019)
Guirado, Carles; Valldeperas, Natàlia i Tulla, Antoni F. (2017) L’agricultura social a Catalunya: Desenvolupament local i ocupació per a col·lectius en risc d’exclusió social Valls: Cossetània Edicions, 159 p. ISBN 978-84-9034-651-8