Nogué, J., Puigbert, L., Bretcha, G. i Losantos, A. (eds.) (2012). Franges. Els paisatges de la perifèria - Pavón Gamero, David (Documents d'Anàlisi Geogràfica, 2013)
Nogué, J., Puigbert, L., Bretcha, G. i Losantos, A. (eds.) (2012) Franges. Els paisatges de la perifèria Olot: Observatori del Paisatge de Catalunya, 350 p. Col·lecció: Plecs de Paisatge. Sèrie: Reflexions, núm. 3 ISBN: 978-84-615-3681-8