Lluelles, Maria Jesús (coord.) (2010): Impacte de la immigració a Andorra - Solé, Aimada (Documents d'Anàlisi Geogràfica, 2011)
Lluelles, Maria Jesús (coord.) (2010) Impacte de la immigració a Andorra Govern d’Andorra. Departament de Recerca, Ministeri d’Educació i Cultura, 339 p. ISBN:978-99920-0-568-2