Gordi Serrat, Josep (2009): L’evolució del paisatge forestal a les terres gironines a la segona meitat del segle XX - Pèlachs Mañosa, Albert (Documents d'Anàlisi Geogràfica, 2011)
Gordi Serrat, Josep (2009) L’evolució del paisatge forestal a les terres gironines a la segona meitat del segle XX Girona: Associació d’Història Rural de les Comarques Gironines, Centre de Recerca d’Història Rural (Institut de Recerca Històrica) de la Universitat de Girona i Documenta Universitaria, 276 p. ISBN: 978-84-92707-20-1