Domingo, Andreu (2014). Catalunya al mirall de la immigració: Demografia i identitat nacional a Catalunya - Nel·lo i Colom, Oriol (Documents d'Anàlisi Geogràfica, 2015)
Domingo, Andreu (2014) Catalunya al mirall de la immigració: Demografia i identitat nacional a Catalunya Barcelona: L’Avenç, 360 p. ISBN 978-84-88839-81-7