Immigració i Estat del Benestar a Espanya - Ortega Rivera, Enrique (Documents d'Anàlisi Geogràfica, 2012)
MORENO, Francisco J. y BRUQUETAS, María (2011) Immigració i Estat del Benestar a Espanya Barcelona: Col·lecció Estudis Socials, Obra Social “La Caixa”, 197 p. ISBN: 978-84-9900-04