Anàlisi dels processos de transformació territorial a la província d’Alacant (1985- 2011) i la incidència que ha tingut en el recurs hídric a través de l’anàlisi bibliogràfica - Hernández Hernández, Maria (Documents d'Anàlisi Geogràfica, 2013)
Els municipis litorals de la província d’Alacant han registrat, en els últims vint-i-cinc anys, transformacions territorials notables que s’insereixen, en gran mesura, en les dinàmiques de canvi que han caracteritzat l’orla litoral mediterrània espanyola. L’objectiu d’aquest article és posar de manifest com la comunitat científica ha recollit aquests canvis a les seves publicacions i ha prestat una atenció especial a les temàtiques principals i als col·lectius científics que les han dut a terme.