Muñiz San Martin, Sigrid (2010): Agricultura i natura? Anatomia d’un conflicte. Claus i perspectives de futur del canal Segarra-Garrigues - Saurí Pujol, David (Documents d'Anàlisi Geogràfica, 2012)
Muñiz San Martin, Sigrid (2010) Agricultura i natura?: Anatomia d’un conflicte. Claus i perspectives de futur del canal Segarra-Garrigues Solsona, Barcelona i Lleida: Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, Societat Catalana d’Ordenació del Territori, Diputació de Lleida i Institut d’Estudis Ilerdencs, 250 p. ISBN: 978-84-96908-68-0