Manual de turismo na natureza e a súa aplicación en Galicia - Trillo Santamaría, Juan Manuel (Documents d'Anàlisi Geogràfica, 2012)
PAÜL, Valerià; ARAÚJO, Noelia y FRAIZ, José A. Manual de turismo na natureza e a súa aplicación en Galicia Vigo: Servizo de Publicacións da Universidade de Vigo, 2011, 263 p. ISBN 978-84-8158-542-1