Canvi climàtic i educació. Una revisió de la documentació oficial - Morote, Álvaro-Francisco; Olcina, Jorge (Documents d’Anàlisi Geogràfica, 2022)
Aquesta investigació té com a objectiu analitzar com es recull l’educació del canvi climàtic als principals documents oficials internacionals i espanyols sobre aquest fenomen. A nivell internacional, els principals resultats posen de manifest que les qüestions sobre l’educació del canvi climàtic són reconegudes amb mesures interessants però sense concreció. Respecte al cas espanyol, l’educació d’aquest fenomen incorpora aspectes més concrets i tenint en compte l’entorn regional i local, no només de la població escolar, sinó també de la societat en general. Com a conclusió, cal destacar que, darrere la revisió d’aquesta documentació, s’ha pogut comprovar que, amb el pas dels anys, l’ensenyament del canvi climàtic ha cobrat protagonisme, amb un major detall de mesures concretes en l’àmbit espanyol i, tanmateix, en les actuacions de les administracions autonòmiques.