Ramiro Roca, Enric (2019). Un país d’històries. Aproximació literària a la geografia del País Valencià - Gavaldà Torrents, Antoni (Documents d’Anàlisi Geogràfica, 2022)
Ramiro Roca, Enric (2019) Un país d’històries. Aproximació literària a la geografia del País Valencià Castelló de la Plana: Publicacions de la Universitat Jaume I. Col·lecció Educació, 22, 198 p. ISBN 978-84-17429-37-9