Amenós, Joan (2015). El mito legal de la ciudad compacta - Nel·lo i Colom, Oriol (Documents d’Anàlisi Geogràfica, 2017)
Amenós, Joan (2015) El mito legal de la ciudad compacta Bellaterra: Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona, 167 p. ISBN 978-84-490-5674-1