Kishimoto, Satoko; Lobina, Emanuele i Petitjean, Olivier (eds.) (2015). Un futur per l’aigua pública: L’experiència mundial de la remunicipalització - Vallès Casas, Maria (Documents d’Anàlisi Geogràfica, 2017)
Kishimoto, Satoko; Lobina, Emanuele i Petitjean, Olivier (eds.) (2015) Un futur per l’aigua pública: L’experiència mundial de la remunicipalització Amsterdam, Londres, París, Ciutat del Cap i Brussel·les: Transnational Institute (TNI), Public Services International Research Unit (PSIRU), Observatoire des Multinationales, Municipal Services Project (MSP) i Federació Sindical Europea dels Serveis Públics (FSESP - EPSU). L’edició catalana ha rebut el suport de l’ONG Enginyeria sense Fronteres i de la plataforma Aigua és Vida. 156 p. ISBN 978-90-70563-52-3