Soler, Jordi (2010): La política de protecció d’espais naturals de la Diputació de Barcelona - Pavón Gamero, David (Documents d’Anàlisi Geogràfica, 2012)
Soler, Jordi (2010) La política de protecció d’espais naturals de la Diputació de Barcelona Barcelona: Diputació de Barcelona, 225 p. Col·lecció Estudis. Sèrie Territori, núm. 8 ISBN: 978-84-9803-379-3