Latouche, Serge (2009): Petit tractat del decreixement serè - Serra i Salvi, Anna (Documents d’Anàlisi Geogràfica, 2012)
Latouche, Serge (2009) Petit tractat del decreixement serè València: Tres i Quatre / Institut del Territori, 174 p. ISBN: 978-84-7502-823-1