Enric Lluch, el mestre - Benejam i Arguimbau, Pilar (Documents d’Anàlisi Geogràfica, 2014)
L’article revisa les aportacions del geògraf Enric Lluch i Martín (Barcelona, 1928-2012) a la renovació pedagògica de Catalunya, tot parant un esment especial a la pròpia formació de l’autor, a la seva dedicació primerenca a l’educació dels infants, a la contribució cabdal que va fer a la configuració del moviment de renovació pedagògica i a la formació dels mestres, així com a la seva llarga dedicació a la docència universitària en el camp de la geografia. El treball ha estat confegit a partir de les declaracions del propi autor estudiat i dels testimonis de persones que el conegueren com a alumnes o que foren col·laboradors seus en les tasques pedagògiques. Bona part d’aquests testimonis són inèdits i han estat aplegats especialment per confeccionar el present treball.